Феновете на фолк иконата изтръпнаха от кадрите в мрежата. Фолк звездата

...
Феновете на фолк иконата изтръпнаха от кадрите в мрежата. Фолк звездата
Коментари Харесай

Преслава претърпя страховит инцидент на участие

Феновете на фолк иконата изтръпнаха от фрагментите в мрежата. 

Фолк звездата Преслава същински смут по време на първото си присъединяване след късата отпуска, която прекара в Тайланд с мъжа си. 

В обществените мрежи се появи шокиращо видео от изявата на певицата, на което се вижда ясно по какъв начин се пребива като куче на сцената. Като по знамение Преслава не е със строшен крайник при зверското падение и извъртане на крайниците, съобщи Блиц. 

Инцидентът с пайнерката се случва още първите минути от нейната поява на сцената. Тя таман се качва и запява пред феновете най-новата си ария " От на следващия ден ", когато кракът й попада на хлъзгав под и тя пада на земята. 

Делят я сантиметри от ръба на сцената и без да малко да падне от нея, където сигурно вредите върху тялото й щяха да бъдат мъчителни. На помощ на Преслава се протяга охранителят на заведението, който й оказва помощ да се изправи и да продължи присъединяване си, откакто самата тя се увери, че може да го направи и няма никакви съществени пострадвания, а единствено наблягане. 

Клипчето на самото рухване се завъртя в обществените мрежи, като в описанието се натъртва, че надали не певицата е прекалила с водките. А истината е, че подът е извънредно хлъзгав, както се вижда, което е причина за рухването.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР